Op retraite

Overal in de wereld gaan mensen op retraite om zich te bezinnen, uit te rusten, iets moeilijks te verwerken en/of om wijsheid en compassie te ontwikkelen. In Op retraite – je leven – je leven verdiepen met mildheid en mindfulness nemen Frits Koster en Jetty Heynekamp je mee op een retraite waarin het beoefenen van mildheid en mindfulness centraal staan, als weg naar inzicht en innerlijke vrijheid. Ze beschrijven een retraite van een week, van aankomst tot en met vertrek.
Naast geleide zit- en loopmeditatieoefeningen en dagelijkse inleidingen is er aandacht voor thema’s en valkuilen die in individuele en groepsmatige uitwisselingsgesprekken aan bod komen.

Het geheel wordt ondersteund door persoonlijke ervaringen van de auteurs en evaluaties door deelnemers. Voor wie reeds aan een retraite deelnam bevat dit boek tal van herkenningspunten en inzichten in de rijkdom van het ‘op retraite’ gaan. Het boek is echter ook geschikt voor mindfulnessbeoefenaars die nog nooit op retraite zijn geweest – als inspiratie en om de beoefening te verdiepen met mildheid en mindfulness.

Auteurs: Frits Koster & Jetty Heynekamp.
Uitgeverij: Asoka, juni 2021.
ISBN 9789056704131.
Prijs: € 24,95 inclusief gratis downloads.

Klik hieronder om een korte beschrijving van de inhoud en de opzet van het boek te beluisteren.

Klik hieronder om dit boek bij de uitgeverij te bestellen.