[vc_single_image image=”54″ img_size=”full”]

Woningaanbod voor (werkende) jongeren in Leiden

Ben je tussen de 18 en 28 jaar oud en zoek je woonruimte? Schrijf je dan in bij de SHWJ. De SHWJ heeft ruim 800 woonruimtes voor jongeren. Bij de toewijzing van onze woonruimtes hanteren we een inschrijflijst. Hoe langer je op de lijst staat, hoe meer kans je op een woning maakt!

[vc_single_image image=”153″ img_size=”full” add_caption=”yes” onclick=”link_image” css=”.vc_custom_1533904303026{background-color: rgba(221,51,51,0.36) !important;*background-color: rgb(221,51,51) !important;}”]

Kom ik in aanmerking?

Er zijn een aantal basis voorwaarden verbonden aan het verkrijgen van een woonruimte bij de SHWJ.

Naast de Algemene Inschrijfvoorwaarden hanteren we ook een aantal zogenaamde ‘zachtere’voorwaarden.

Door heel Leiden heen beheert de S.H.W.J. ruim 800 appartementen.
Op diverse locaties wonen een veelvoud aan leeftijdsgenoten. Een grote groep van (werkende) jongeren bij elkaar op een relatief klein opppervlakte vraagt om maatwerk.

Om de diversiteit en woongenot voor al onze huurders zo goed mogelijk te kunnen garanderen vragen we daarom ook naar jouw wensen en motivatie omtrent het wonen bij de S.H.W.J.

Zelfstandige woonruimte

Het grootste deel van onze woonruimtes heeft zelfstandige voorzieningen. Dit betekent dat je een eigen keuken en badkamer met wc hebt. De wachttijden voor deze zelfstandige woningen varieert van één tot drieënhalf jaar. Alle woningen met zelfstandige voorzieningen komen in principe in aanmerking voor huurtoeslag.

Alleen huisvesting voor 1- en 2 persoonshuishoudens

De SHWJ verhuurt alleen woningen aan alleenstaanden (1-persoonshuishoudens) en stellen (2-persoonshuishoudens).

Wanneer je een woning zoekt en een kind hebt of verwacht, dan raden we je aan om je in te schrijven bij woningnethollandrijnland.nl. Bij de SHWJ huisvesten we geen huishoudens die al een kind/kinderen hebben of verwachten.

Klik hier voor informatie over woningnethollandrijnland.nl

[vc_single_image image=”3579″ img_size=”full”]

Ik Zoek Een Woning

[vc_wp_text][content_block id=186][/vc_wp_text]